A B C Ç D Dh E Ë F G Gj H I J K L Ll M N Nj O P Q R Rr S SH T Th U V X Xh Y Z Zh

Çfarë është dhimbja e shpinës?

Dhimbja e shpinës mund të jetë nga një dhimbje e lehtë, e vazhdueshme, deri te një dhimbje e shpejtë, e fuqishme e cila vështirë largohet. Ajo mund të fillojë shpejt nëse ju shtriheni ose ngrini diçka shumë të rëndë, ose mund të përkeqësohet ngadalë

Simptomat serioze

Kur duhet ta vizitoni mjekun për dhimbje?

Ju duhet ta vizitoni mjekun nëse keni ndonjërën prej simptomave të mëposhtme:

- Mpirje ose therje në shpinë
- Dhimbje të ashpra të cilat nuk lehtësohen as nëse pushoni
- Dhimbje pas rënies ose ndonjë lëndimi
- Dhimbje dhe ndonjërin prej këtyre problemeve:

  • Probleme me urinimin
  • Ligështi
  • Mpirje të këmbëve
  • Temperaturë
  • Humbje peshe kur nuk jeni në dietë.

/Mjeku.Net/