Hygeia

Lajmet për ushqimin

Karotat ndihmojnë në forcimin e kockave

Sa më shumë karota që konsumoni, aq më të fortë do të jenë kockat tuaja, tregojnë studimet e fundit.

  • Çaji ndihmon në luftimin e kariesit

    Çaji përdoret gjerësisht përveç për të kënaqur shijen, edhe për shkak të efektit mbrojtës nga sëmundjet e zemrës dhe kanceri. Por studimet tregojnë se ai është po aq i mirë edhe në parandalimin e kariesit.

  • Vera dhe birra mbrojnë nga Helicobacteri

    Personat të cilët disa herë në javë konsumojnë sasi të vogla të birrës ose verës janë më pak të rrezikuar të preken Helicobakter pylori.