A B C Ç D Dh E Ë F G Gj H I J K L Ll M N Nj O P Q R Rr S SH T Th U V X Xh Y Z Zh

Katër vitamina për flokë të shëndetshme

Dëshironi të keni flokë të trasha dhe me shkëlqim? Lexoni foto-shpjegimin në vazhdim dhe mësoni se cilat janë vitaminat më të mira për të rritur flokët tuaj shpejt dhe si mund t’i merrni këto vitamina përmes ushqimit.

Vitamina A
Slide 1 / 4
Slide 1 / 4

Vitamina A

Kjo është ndoshta vitamina kryesore që ka ndikimin më të madh në procesin e rritjes së flokëve tuaj. Kjo ndodh sepse ajo ndikon mbi rrënjën e flokut dhe gjenet të cilat kontrollojnë procesin e rritjes. Ky proces fillon kur ju konsumoni ushqime të cilat përmbajnë vitamina dhe aminoacide që ushqejnë rrënjën e flokëve, nga ku fillon dhe rritja e shëndetshme. Filloni të konsumoni më shumë spinaq, brokoli, mango, patate të ëmbla, dhe shalqi.