A B C Ç D Dh E Ë F G Gj H I J K L Ll M N Nj O P Q R Rr S SH T Th U V X Xh Y Z Zh

Ushqime për t’u dobësuar

Shpesh mbajtja e dietës dhe rënia në peshë mund të jenë detyra të vështira për ju. Uria që mund t’u kaplojë kohë pas kohe mund të jetë e tmerrshme. Për ta lehtësuar rënien në peshë dhe për të parandaluar sulmet e urisë, shtoni në menynë tuaj disa kombinime të mëposhtme. Ato do t’ju mbajnë të ngopur dhe do t’u ndihmojnë të bini në peshë.

Patate të ëmbla dhe rozmarinë e thatë
Slide 1 / 6
Slide 1 / 6

Patate të ëmbla dhe rozmarinë e thatë

Krijoni një sallatë të shijshme duke kombinuar pak kuba patatesh të ëmbla, pak rozmarinë të thatë dhe nëse dëshironi copëza ose pudër hudhre. Gatuajeni këtë përzierje derisa patatet të zbuten dhe hajeni këtë ushqim të shijshëm për drekë ose darkë. Një masë nga kjo përzierje përmban jo më shumë se 60 kalori.