A B C Ç D Dh E Ë F G Gj H I J K L Ll M N Nj O P Q R Rr S SH T Th U V X Xh Y Z Zh

Shtatë këshilla për lëkurë të bukur

Për të pasur një lëkurë të bukur është e nevojshme një ushqim kualitativ dhe konsumimi i shumtë i lëngjeve, por jo vetëm kaq. Nëse aplikoni disa marifete të vogla, lëkura juaj do të shkëlqejë edhe pa makijazh. Mirëpo fillimisht, mos harroni - shmangni duhanin!

Fytyra
Slide 1 /
Slide 1 /

Fytyra

Sipas dermatologëve amerikanë së paku njëherë në ditë, për një kohë prej pesë minutash, duhet t’i bëni masazh lëkurës së fytyrës me vaj ulliri. “Nëse u dëmtohet lëkura dhe nuk ndjehen këndshëm me lëkurën tuaj dhe keni ndjesinë e të kruarave, shkrini një aspirinë në vajin e ullirit dhe në këtë mënyrë do të fitoni një piling të shkëlqyeshëm”, thonë ekspertët.