A B C Ç D Dh E Ë F G Gj H I J K L Ll M N Nj O P Q R Rr S SH T Th U V X Xh Y Z Zh

7 gjëra që s'duhet t’i bëni pas bukës

Sapo keni ngrënë dhe ju pihet një cigare, çaj apo ju ka ardhur gjumi? Këto janë vetëm disa prej gjërave të cilat është mirë t’i shmangni menjëherë pasi të keni ngrënë. Ja disa aktivitete të cilat mjekësia nuk këshillon t’i bëni menjëherë pas të ushqyerit.

Mos pini çaj
Slide 5 / 7
Slide 5 / 7

Mos pini çaj

Gjethet e çajit përmbajnë acid që ndikon negativisht për tretjen e proteinave (megjithëse këtu varet çfarë çaji përdorni, kjo këshillë më shumë është për të ashtuquajturin çajin kinez).